• Belföld
Faktor

Újabb részleteket osztott meg az ügyvéd VV Fanni ügyéről

Egyre több részlet derül ki, mi történhetett VV Fanni lakásán eltűnése előtti órákban.

B. László az ügyvédjét, Brodmann Pétert már feloldotta a titoktartás alól, így a férfi most újabb részleteket osztott meg a Blikkel. “November 20-án László úgy jutott be Fanni albérletébe, hogy ott volt a lány egyik barátnője, aki beengedte a lakásba. Sőt, ő maga hívta oda. Amint belépett és meglátta a feltehetően valamilyen tudatmódosító szertől eszméletlen állapotban lévő Fannit, azt mondta, hogy mentőt hív. A nő megkérte, hogy ezt ne tegye, inkább vigye el magával a lányt egy hely­re, ahol már várják" – mondta dr. Brodmann a lapnak.

A férfi szerint a célpont 800 méterre volt a lány lakásától, László pedig miután átadta az elalélt Fannit, távozott a helyszínről. Ezután egy ismerősével - akivel korábban megállapodott, hogy elviszi Siófokra -, autóba szállt. A meg nem nevezett férfi szerint B. László nem volt ideges, és az autóban csak ketten voltak.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Arról nem kívánt részleteket elárulni Brodmann, hogy ki az a titokzatos illető, akinek átadta Fannit. Az egyértelműen kitűnik, hogy B. László az egykori ValóVilág-versenyző barátnőjére kívánja terelni a gyanút, akit a rendőrök az eltűnés után elsőként hallgattak meg, majd többször is behívták a kapitányságra, de semmivel nem gyanúsították meg. A barátnőről Fanni édes­anyja, Katalin korábban azt nyilatkozta a Blikknek, hogy szeretne belenézni a szemébe, mert úgy érzi, „többet tud, mint amennyit elmond”.

    Kommentek:

    Top 16