• Belföld
Faktor

Újabb részletek, hajszálak vezethetnek a Fanni-ügy végére

Még nyomoz a rendőrség.

A több mint egy éve eltűnt Novozánszki Fanni gyilkossági ügyében a rendőrség még a gyanúsított lakhelyén talált hosszú, vélhetően női hajszálak elemzésén dolgozik, amelynek eredménye kulcsfontosságú bizonyíték is lehet. A hajszálakra ugyanis az egykori valóságshow-sztár elrablója, B. László mosógépében bukkantak a helyszínelők. A genetikai vizsgálat még folyamatban van, de amennyiben kiderül, hogy Fannitól származnak a nyomok, az újabb kérdéseket vethet fel.

A gyanúsított nem titkolta, hogy találkozott a hölggyel, így nem biztos, hogy áttörést hoz az eredmény, de kétségtelen, hogy egy hajszál lehet erős, akár döntő bizonyíték egy gyilkossági ügyben

– mondta a Borsnak Tarjányi Péter rend­őrségi szakértő. Ugyanakkor B. László korábbi védője, dr. Brodmann Péter egyszerű magyarázattal szolgált az esetre, és azt is elárulta: két ember hajszálát találták meg a szakértők.

A rendőrség tavaly vette ezeket a mosógépben talált hajszálakat bűnjegyzékbe. Azóta már minden egyes bizonyítékot analizáltak, ezt valamiért még nem. Úgy tudom, két hajszálról van szó, amelyből az egyik vélhetően a gyanúsított volt barátnőjéé

– mondta a volt védő, aki úgy véli, semmit sem jelent, ha Fannié a másik.

Nincs jelentősége az eredménynek, hiszen a gyanúsított bevallotta, hogy levitte az emeletről, és betette az autójába Fannit. Eközben nyilván hozzáért a ruhájához, Fanni hajszála pedig a gyanúsított ruhájáról bárhová áttevődhetett.
Kommentek:

Top 0