• Krimi
Faktor

Többször megtámadta a budapesti villamos utasait, lecsapott Richárdra a rendőrség

A 28 éves férfit a II. kerületben fogták el.

A II. kerületi rendőrök a lakásán fogták el azt a férfit, aki megpróbált kirabolni egy idős férfit, majd egy villamoson utazó nő telefonját akarta elvenni. Az idős férfi a támadáskor elesett a lépcsőn és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A 28 éves budapesti K. Richárd január 16-án Budapest II. kerületében, a Margit híd budai hídfőjénél megpróbálta kitépni egy idős férfi kezéből a táskáját. A sértett nem engedte el a táskát, így a férfi lerántotta őt a lépcsőn. Az idős férfi az esés következtében elvesztette az eszméletét és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Öt nappal később, január 21-én K. Richárd a 17-es villamoson ki akarta venni az egyik utas kezéből a mobiltelefonját. A nő nem engedte el a telefont, ezért amikor a villamos megállt a Zsigmond téri megállónál, a férfi lerángatta a sértettet járműről. A megállóban várakozók a nő segítségére siettek, és megpróbálták a férfit visszatartani, de elmenekült a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a lefoglalt kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőt, és kedden lakásán elfogták. A nyomozók K. Richárdot rablási kísérlet és súlyos testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és letartóztatását kérték - írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0