• Krimi

Újabb két diák is öngyilkos akart lenni a Szent József Gimnáziumban

Külső segítséget is kérnie kellett a debreceni gimnáziumnak, ahol két diák öngyilkos lett és két társuk pedig öngyilkosságot kísérelt meg. Az iskolában folyamatosan válságtárgyalásokat tartanak.

Szerelmi bánat miatt végezett magával egy fiú és egy lány a debreceni Szent József Gimnáziumban. Mint arról a Faktor is írt, a fiú november végén, a lány pedig január elején lett öngyilkos. Osztálytársak és egymás szerelmei is voltak.

"Nagyon szerette a fiút, aki egy komolyabb összezörrenésük után dobta el magától az életet. A lány emiatt hibásnak érezte magát, ami külön teherként nehezedett a vállára "– mondta a Blikknek egy közeli ismerősük.

A Blikk úgy tudja nem csak ők, de két másik diák is öngyilkosságot kísérelt meg, de szerencsére mind a ketten életben maradtak (frissítés: az iskola fenntartója, a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye a Faktornak küldött levelében cáfolja a két öngyilkossági kísérlet hírét). Az iskolában válságtárgyalásokat tartanak, félnek, hogy a diákok körében öngyilkossági lavinát indíthat el a tragédia. Az iskolapszichológus folyamatosan foglalkozik az érintett gyerekekkel és a gimnázium vezetése egy külső céget bízott meg azzal, hogy segítsen a kríziskezelésben.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Top 16