• Krimi
CsR

Újabb kajakos botrány: lopással gyanúsítják a világbajnokot

D. Miklós világbajnok kajakost és barátnőjét, aki a Magyarország Szépe verseny egyik döntőse volt, azért vitték be a rendőrségre, mert a gyanú szerint pólókat akartak lopni egy plázából.

Illusztráció (Fotó: Europress / Kirill Kudryavtsev - AFP)

Illusztráció (Fotó: Europress / Kirill Kudryavtsev - AFP)

A kajakos D. Miklóst és szerelmét, Sz. Ivettet pénteken állították elő a budapesti VIII. kerület rendőrkapitányságán. Az Aréna Pláza biztonsági őrei hívták ki a rendőröket, miután észrevették, hogy a páros leszerelte a lopásgátlót három márkás pólóról. A ruhák értéke körülbelül nyolcvanezer forint - írja a Bors.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata a lappal közölte: múlt pénteken 16 óra 40 perc körül egy bevásárlóközpontból bolti lopásról érkezett bejelentés. A rendőröknek a biztonsági szolgálat munkatársai egy fiatal párt adtak át, akik az egyik üzletből úgy próbáltak meg több ruhaneműt eltulajdonítani, hogy azokról az áruvédelmi eszközt eltávolították. A biztonsági őrök azonban ezt észrevették, és a rendőrség kiérkezéséig a párt visszatartották. A gyanúsítottakat a VIII. ke­rületi rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták, ellenük lopás gyanúja miatt eljárást indítottak.

A Bors telefonon érte utol az érintett kajakost, aki nem tagadta, hogy őt és a barátnőjét bevitték a kapitányságra.

– Volt ilyen, mi sem értjük, hogy mi történt, mi is szeretnénk a végére járni, addig azonban többet nem akarok mondani – mondta D. Miklós.

Kommentek:

Top 0