• Krimi
Faktor

Brutális dolgokat művelt a sorozatgyilkos, megmutatta a rendőröknek a maradványokat

A szlovák férfiról egyre több rettenetes dolog derül ki.

A 38 éves, Szlovákiában érő Miroslav eddig három gyilkosságot ismert be, a rendőrség szerint azonban egy kislánnyal is végzett. A kegyetlen gyilkost most további három gyilkosság elkövetésével vádolták meg.

Miroslav állítólag elégette a holttesteket az illavai járásbeli Zliechov községben. A maradványokat ezután elásta, ezt a nyomozóknak is megmutatta. A NAKA vezetője már tavaly nyáron is azt állította, hogy a gyilkosnak több áldozata is lehet.

„Megerősíthetem, hogy további három gyilkosság elkövetésének vádjával indult eljárás, további gyanúsításban pedig dokumentáció folyik“ – tájékoztatta a Paramétert Tibor Gaspar országos rendőr-főkapitány.

Peter Hasko, a NAKA igazgatójának tájékoztatása szerint a nyomozást illetően jelenleg a lefoglalt emberi maradványokat és biológiai anyagokat érintő törvényszéki vizsgálatok zajlanak.

A szakemberek szerint Miroslav súlyos pszichiátriai gondokkal küzd, ennek ellenére felelősségre vonják tetteiért, és minden bizonnyal életfogytiglani börtönre ítélik. A vád szerint Miroslav két nőt és egy férfit fojtott meg – mindegyik gyilkosság során nemi aktus is történt.

A rendőrség nagy erőkkel dolgozik együtt a cseh hatóságokkal, ugyanis ott is több személy eltűnését hozták kapcsolatba a sorozatgyilkossal.

Kommentek:

Top 0