• Külföld
Faktor

Újabb fotó érkezett a Nap közelében észlelt rejtélyes űrkockáról

Már több alkalommal is felfigyeltek az amatőr csillagászok és az UFO-vadászok arra a különös anomáliára, ami rendszeres időközönként felbukkan a Nap közelében.

A SOHO napfigyelő űrszondák fotói nyilvánosan elérhetőek bárki számára a neten, akár több évre visszamenőleg is. Egyik-másik felvételen bizony valóban furcsa objektumok láthatóak. Ezeket rendszerint átviteli hibaként, a kozmikus sugárzás okozta képhibaként, vagy egyszerű űrszemétként azonosítják a NASA munkatársai, és nem igazán tulajdonítanak nekik különösebb jelentőséget. (Vagy legalábbis úgy tesznek, mintha nem érdekelné őket...)

A videót a titokzatos objektumról ITT nézheti meg!

Azonban amikor sokadik alkalommal bukkan fel ugyanaz a kocka formájú "hiba" a képeken, csak éppen mindig másutt, már a hétköznapi embernek is kezd gyanússá válni. Alig múlt el néhány hét a legutóbbi "űrkocka" észlelése óta, most ismét felbukkant a 2018. október 31-én készült fotókon. Csak éppen jóval odébb. Hogy mi lehet, arra rengeteg elmélet született már, de valójában az a helyzet, hogy senki sem tudja biztosan. A legelvetemültebb teória kedvenc UFO-vadászunktól származik.

Scott C. Waring UFO-vadász és összeesküvés-teoretikus szerint a Nap valójában üreges, és a belsejében egy kisebb naprendszer, illetve egy egész idegen civilizáció létezik. A rendszeres napközeli anomáliákat is ők okozzák, amikor elhagyják a csillagunk belsejét. Ez a többször is észlelt "űrkocka" az ő egyik hatalmas anyahajójuk lehet.

Mindenki döntse el maga, hogy ez az elmélet jobb-e, mint a többi... Mindenesetre érdekes felvetés.

Top 0