• Külföld

Új képet küldött magáról a körözött férfi, mert a korábbi nem tetszett neki

Donald A. "Chip" Pugh-ot egész Ohióban körözik, de a gyújtogató nem volt elégedett azzal a fotóval, amelyet a rendőrség tett közzé róla. Ezért új képet küldött magáról - ezzel pedig megkönnyíti a nyomozók munkáját.

Ezt a fotót küldte be a férfi (Fotó: Lima Police Department - Facebook)

Ezt a fotót küldte be a férfi (Fotó: Lima Police Department - Facebook)

A 45 éves férfit már korábban bíróság elé idézték, de Pugh inkább a bujkálás mellett döntött – azóta körözi a limai rendőrség. A férfinak gyújtogatás és vandalizmus miatt kellett volna bírók elé állnia – írja a Huffington Post.

Mivel Pugh szerint a rendőrség „borzalmas fotót tett közzé” róla, készített egy előnyösebbet – és el is küldte a nyomozóknak.

Nagyon szépen köszönjük a segítőkészségét, de most már jobban örülnénk annak, ha bejönne a rendőrkapitányságra, hogy elbeszélgessünk az ellene felhozott vádakról

– írta a Facebookra a rendőrkapitányság, és kiposztolt két másik fotót is Pughról – köztük azt, amelyikkel a férfi ennyire elégedetlen volt.

Ez a fotó nem nyerte el a férfi tetszését (Fotó: Lima Police Department - Facebook)

Ez a fotó nem nyerte el a férfi tetszését (Fotó: Lima Police Department - Facebook)

Pugh egy rádióinterjúban azt mondta, hogy jól szórakozik, és helyi hős szeretne lenni – ezért vet rá rossz fényt a rosszul sikerült fotó.

A rendőrségnek sikerült beszélnie a férfival, de megállapították, hogy elhagyta az államot. „Egyre nagyobb figyelmet von magára, és minél többen követik, annál könnyebb lesz megtalálnunk a búvóhelyét” – mondta egy rendőr.

Top 0