• Krimi
Faktor

Új fejlemények az anyagyilkossági ügyben

A zagyvarékasi anyagyilkossággal vádolt 14 éves lány ügyvédje azt mondja, még nem találkozott soha ennyire megrázó és bonyolult üggyel. Az anyát 96 késszúrással ölték meg. Azt, hogy ki, még nem tudni pontosan. A rendőrök az asszony lányát és a lány szerelmét gyanúsítják.

Az ügyvéd arról is beszélt a Borsnak, hogy a fiatalokat nevelőintézetben tartják fogva. Korábban a lány szerelmének anyja azt mondta, hogy a lány gyilkolta meg az anyját, de ennek az ügyvéd szerint ellentmond, hogy a lány fizikailag képtelen lett volna erre.

Több arra utaló jel van, hogy előre kitervelték a gyilkosságot a fiatalok: kikapcsolták a házban lévő kamerákat, bezárták a bejárati ajtót és az ablakon másztak ki másnap reggel, amikor iskolába mentek. A kést is el akarták tüntetni, ezt később a 16 éves fiú szobájában találták meg.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A lány nem ismeri be, hogy ő lenne a gyilkos. Az ügyvéd pedig azt kéri a közvéleménytől, hogy ne ítéljék el előre a lányt, mert ha bűnös, akkor ez a bíróság dolga lesz. A lányt pszichiáterek is vizsgálják.  

    Top 16