• Sport

Újra lehet jegyet venni az Európa-bajnokságra

A 2016-os Európa-bajnokság nyitómeccséig már csak 37 nap van hátra. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) olyan jegyeket kezdett el árulni, amelyek olyan helyre szólnak, ahonnan korlátozott a kilátás.

Az Európa-bajnokság jegyei iránt továbbra is óriási az érdeklődés, ezért az UEFA mindent megtesz annak érdekében, hogy belépőhöz jussanak azok is, akik eddig nem tudtak jegyet vásárolni a kiválasztott mérkőzésekre.

Szerdán 10.00 órától korlátozott kilátással rendelkező helyekre kínál belépőket hivatalos jegyértékesítő csatornáján az UEFA, ami azt jelenti, hogy a stadionok azon részére lehet belépőket vásárolni, amelyekről - jellemzően stadion valamely szerkezeti elemének vagy egy kamerának a részleges takarása miatt - nem tökéletes a kilátás a pályára, de a szurkolók még közel teljes élményt kaphatnak onnan nézve a mérkőzéseket.

A korlátozott kilátású jegyeket 25 százalékos kedvezménnyel árulják.

Ezeket a belépőket azonnali megvásárlással lehet megváltani, vagyis azoké lesz a jegy, akik először lefoglalják, így érdemes minél előbb cselekedni, ha valaki érdeklődik az akció iránt. Az UEFA felhívja a figyelmet, hogy elképzelhető: a belépők gyorsan elfogynak majd -írja az mlsz.hu oldal.

Várhatóan mind a négy árkategóriában lehet jegyeket váltani a mérkőzésekre, a vásárláshoz VISA és MasterCard hitelkártyákra van szükség.

Top 0