• Külföld
Faktor

Uberrel ment megcsalni a férjét a nő, a sofőrt látva megfagyott ereiben a vér

Egy évig sikeresen eltitkolta a nő férje előtt, hogy megcsalta. Aztán az Uber miatt lebukott.

Egy éven át sikerült titokban tartania férje előtt egy kolumbiai nőnek, hogy megcsalja. Egészen mostanáig. Amikor ugyanis szeretőjével egy motelbe igyekeztek egy légyottra, az ubersofőr, aki értük ment, nem volt más, mint a nő férje – jelentette a helyi sajtó.

A csak Yeimy néven említett nő kedden próbált eljutni szertőjével, Jesús Barrisosszal egy motelbe, Santa Marta városában. Ki is választottak egy autót, amit az app szerint egy Leonardo nevű férfi vezetett.

Amit nem tudtak, hogy Leonardo kölcsönadta az autóját Yeimy férjének, aki így akart egy kis pluszpénzhez jutni. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a pár már beült az autóba, amikor Yeimy és a sofőr felismerték egymást. Arról, hogy ezután mi történt, különböző módon számoltak be a helyi lapok.

Egyes hírek szerint mindhárman kipattantak az autóból, és a férj azonnal neki is rontott a szeretőnek, miközben Yiemy megpróbálta szétválasztani őket. Más beszámolók szerint a nőnek és szeretőjének sikerült elszaladnia a dühös férj haragja elől.

Az esettel kapcsolatban a Newsweek megjegyezte, hogy így nem csak a feleség és a szerető bukott le, hanem Leonard is. Az Uber szabályzata szerint ugyanis tilos más sofőrt megbízni a vezetéssel - írta a 24.hu.

Kommentek:

Top 0