• Krimi
Faktor

Uber-sofőrre lőtt egy tomboló tinédzser

Néhány rosszmájú poszttal indult az egész, de jó pár lövéssel végződött egy 16 éves fiú és az Uber-sofőr szóváltása San Diegóban.

Fotó: Europress / Getty Images

Fotó: Europress / Getty Images

A tinédzser és 18 éves barátja szombaton késő este kért egy fuvart a városban. A 16 éves azonban az autóban felejtette a mobiltelefonját, ezért a barátja felhívta a sofőrt. A férfi már új utassal volt, de megígérte, hogy amint végzett ezzel a fuvarral, azonnal a fiúk után megy, és visszaadja az elhagyott telefont - írja az NBC News.

Az új utas azonban különösen kíváncsi volt, és gyorsan megnézte, mire használta a tinédzser a mobilját. Ekkor vette észre, hogy durva bejegyzést írt az egyik közösségi oldalon, amelyen az Uber-sofőrt szidta. Az új utas ezt el is mondta a férfinak.

Mikor a sofőr visszaadta a tulajdonosának a telefont, megemlítette a posztot is – ekkor a két fél elkezdett vitatkozni. A sofőr végül otthagyta a tomboló tinédzsert, aki erre elővette a pisztolyát, és többször is rálőtt a távozó férfi autójára. A golyók több ablakot is összetörtek, a sofőr viszont csodával határos módon meg sem sérült a lövöldözésben!

A tinédzsert letartóztatták a rendőrök, a nyomozás még folyik.

Korábban egy olyan Uber-sofőrről írtunk, aki elrabolta a NAV-ellenőröket - részleteket itt talál.

Kommentek:

Top 0