• Krimi
Faktor

Megszólalt a nagymama: hiába vitte ki a lángok közül gyerekeit az anya, nem élték túl a kicsik

Az édesanya összeroppant a gyásztól, gyerekeit követeli.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Még mindig sokkos állapotban van az az édesanya, aki hiába mentette ki égő fülöpszállási házukból két kisgyerekét, a picik életüket vesztették. A Blikk elérte a gyerekek nagymamáját, aki zokogva mesélt életük legnagyobb tragédiájáról:

A lányom azóta szinte meg sem szólal, csak néz maga elé, és a kicsiket követeli. Mintha nem fogná fel az elméje, hogy soha többé nem láthatja őket. Rettenetes állapotban van, de hát ez most érthető. Igazság szerint hiába mond bárki bármilyen butaságot, még a szakértők sem tudják, hogy mitől égett le Enikőék­ háza. Remélem, egyszer kiderül, bár az már nem hozza vissza közénk a mi két tündérünket.

Igazán még a legközelebbi hozzátartózok sem tudják, hogy pontosan mi történt a tragikus péntek estén. A szülők ugyanis képtelenek beszélni róla, így csak foszlányokból tudják összerakni az eseményeket.

A lányom éppen a mosdóban volt, a párja pedig szerelt valamit, amikor Enikő észlelte a füstöt. Azonnal rohant be a szobába, talán még az ablakot is betörte, hogy kihozza Natasát és Ervinkét. Felkapta őket, és szaladt velük ki a lángok elől, a ház elé, még talán éltek. A mentők nagyon hamar megérkeztek, próbálták újraéleszteni őket, de már nem tudták megmenteni a kicsik életét. Szerintem a füstmérgezés és a súlyos égési sebek együtt okozták a halálukat. A lányom is megégett, a haja is megpörkölődött, de nem is törődik vele.

A házban semmi sem maradt meg épségben, mindent elpusztított a tűz. Sűrű korom fedi a bútorokat, a padlót, a kályha mellett pedig egy elszenesedett lábos hever.

A tragédiát a rendőrség és a katasztrófavédelem is vizsgálja. A konyhában, de a szobában is felcsaphattak a lángok.

Kommentek:

Top 0