• Külföld
Faktor

Halálra rémültek az utasok, több ezer méter magasban szakadt ki a repülő ablaka

Egy idős nőt a légiutas-kísérőnek kellett lenyugtatnia.

Több utas is pánikba esett az Air India légitársaság Boeing 787 Dreamliner repülőgépének fedélzetén, miután az Amristar – Delhi járatot teljesítő repülőgép turbulenciába került és a gép egyik ablakának belső kerete és az ablak belső borítása kiesett a helyéről.

A The Sun beszámolója szerint az Air India Boeing 787-ese a felszállást követően, a 15 000 lábas (nagyjából 4500 méteres) magasság elérése után turbulenciába került, és a repülőgép 10-12 percig folyamatosan rázkódott.

A tudósítás szerint három utas könnyebb sérüléseket szenvedett, sokan megrémültek, különösen azok az utasok, akik azon a helyen ültek, ahol a Dreamliner egyik ablakának belső kerete és borítása kiesett a helyéről.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A kiesett elemet egy légiutas-kísérő visszapattintotta a helyére és megpróbálta megnyugtatni az ott ülő idős nőt.

    Az ijedtség természetesen indokolatlan volt, a repülőgép nem hermetizálódott ki, hiszen csak a belső, esztétikai és a tényleges ablak védelmét szolgáló alkatrész esett ki a helyéről. A videón az is látható, hogy az egyik fej feletti, oxigénmaszkokat tároló doboz ajtaja is kinyílt a rázkódás következtében. Az esetet az illetékes hatóságok vizsgálják - számolt be az Airportal.

    Kommentek:

    Top 16