• Belföld

Donor lett a motorosból, az anya tudni szeretné ki kapta meg a fia szívét

Nehéz döntést hozott egy anya, miután fia életét már nem lehetett megmenteni, a szerveit felajánlotta másoknak. Azt azonban tudni szeretné, hogy kiben dobog tovább a fia szíve.

Rossz érzéssel a szívében engedte el 17 éves fiát szórakozni a dunántúli édesanya. A fiú a barátaival autóval indult el otthonról, ám aznap éjjel motorra szált. A motor megcsúszott és Kolontár közelében egy munkásokat szállító autóbusznak csapódott. A fiút először az ajkai, majd a győri kórházba vitték, súlyosan károsodott az agya. Állapota az életmentő műtét és az intenzív kezelés ellenére keddre súlyosabbá vált, kómába esett. Az anya ekkor meghozta a döntést, a fiút lekapcsolhatják a lélegeztetőgépről és szerveit pedig felajánlják másoknak.

"Szeretném majd megismerni azt, akiben a kisfiam szíve újra dobog. Tudom, hogy ezt hivatalosan nem árulhatják el, de olvastam már róla, hogy volt, akinek mégis sikerült megtudnia. Ebben reménykedem én is, ez az egyetlen, ami tartja bennem a lelket" - mondta a Borsnak a fiú édesanyja.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Top 16