• Krimi
Faktor

Traktoros találta meg a kertben elásott holttestet - senki sem sejtette, hogy Mária terhes volt

A munkásnak gyanús volt, hogy az asszony azt kérte, a kert egyik szegle­tében ne dolgozzon.

Hónapok óta heverhetett a földben annak az újszülöttnek a teste Kétsopronyban, akit a gyanú szerint anyja, a 28 éves L. Mária ásott el házuk kertjében a Békés megyei településen.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

A baba maradványaira akkor bukkantak rá, amikor nekiálltak, hogy elvégezzék a földön a tavasszal esedékes munkálatokat - írja a Blikk. Hétfőn az önkormányzattól érkeztek emberek, hogy segítsenek Máriának elboronálni a talajt. A traktorosnak gyanús volt, hogy az asszony kifejezetten kérte: a kert egyik szegle­tében ne dolgozzon.

EZT IS AJÁNLJUK:
  Végül azonban mégis nekiállt munkálkodni ott is. Nem áshatta olyan mélyre szegény kicsit, mert a borona darabokra tépte a kis testet

  – magyarázta egy neve elhallgatását kérő utcabeli. A falubeliek, bár nem nagyon ismerték a nőt, hiszen csak tavaly nyáron költözött a községbe, álmukban sem gondolták, hogy ilyesmire képes lehet az asszony. Ám azt sem tudta senki, hogy terhes volt: ahogy mondták, nem is gyaníthatták, hiszen nem volt párja. A közmunkásként dolgozó asszony három gyereket nevelt, de a portál szerint összesen hét gyereke volt. Három kicsi állami gondozásba került, egy babát pedig már a szülés után a kórházban elvettek tőle.

  Gyakran ordibált, nem ment neki a fegyelmezés, de ezt leszámítva nem lehet róla rosszat mondani. Tisztán tartotta a gyerekeket, rendesen bejárt dolgozni, és foglalkozott a háztájival is. Nem látszott rajta, hogy terhes lett volna. Mindig egy pulcsival a dereka körül sétált, azt mondta, azért teszi oda, mert nagy a feneke, és ez majd eltakarja. Elképzelni se tudjuk, mi vezethette arra, hogy ezt tegye a kicsivel

  – mondta a lapnak a nő egykori szomszédja. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya a kétsopronyi nőt emberölés gyanúja miatt őrizetbe vette.

  Kommentek:

  Top 16