• Külföld

Tragikus kép: 10 hónapos baba a legfiatalabb áldozata a halálrepülőnek

A kislány a repülőgép-katasztrófa legfiatalabb áldozata, rajta kívül 24 gyerek halt még meg a tragikus balesetben. Mielőtt elindultak, az édesanyja feltöltött róla egy fotót a Vkontakte nevű orosz közösségi oldalra.

Egy 10 hónapos kislány figyeli a szentpétervári repülőtéren a gépeket, mielőtt a családjával elindult volna az egyiptomi nyaralásukra. A neve Darina, az édesanyja néhány órával azelőtt készítette róla a fotót, hogy az egész család elindult az egyiptomi nyaralásukra, utána pedig az orosz Facebookként ismert Vkontakte nevű oldalra is feltöltötte. Később a fotókat az Instagram nevű képmegosztóra is feltették.

Az RT.com írta meg a történetüket, e szerint Darina, és szülei, Tatyana és Alekszej is rajta ültek a repülőgépen, amelyik lezuhant szombaton, a Sínai-félszigeten. Az egész világ találgatja, hogy mi történt a géppel, a Faktor arról írt, hogy például hibák sorozata okozhat ilyen tragédiát. Ahogy a másik 221 ember, ők sem élték túl a tragédiát.

Azóta a Twitteren rengetegen gyászolják a kislányt. „Nyugodjon békében, kicsi angyal”, „Nagyon sajnálom ezeket az embereket, főleg ezt a pici csodát, aki csak 10 hónapos volt”, „Egész nap zokogok” – írták.

25 gyerek halt meg a repülőgépen, mellettük 192 felnőtt, köztük 40 nő. A 224 ember többsége orosz volt, három ukrán és egy fehérorosz utas volt még köztük. A szentpétervári Pulkovo Nemzetközi Repülőtéren kialakított emlékhelyre folyamatosan érkeznek a virágok, a mécsesek és a plüssfigurát, itt nézheti meg a helyszínen készült fotókat.

Top 0