• Krimi
Faktor

Tragédia történt az egyik budapesti kórházban, szíven szúrta magát egy beteg

Elkeseredésében lett öngyilkos.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Holtan találtak egy 71 éves nyugdíjas férfit az egyik budapesti kórházban. A beteg annyira el volt keseredve, hogy hétfőre virradó éjjel szíven szúrta magát a saját bicskájával.

Hajnali háromkor még látták őt az ágya szélén üldögélni. Maga elé nézett, nem szólt egy szót sem. Aztán arra keltünk, hogy a nővérek ébresztik és küldik ki az embereket a kórteremből. Állítólag az éjszakás nővér lelt rá az áldozatra hajnali 4 óra körül. Tibor az ágyán feküdt, mellkasában a késsel. A nővérke letakarta, majd hívták a rendőrséget. A matracát kihelyezték a folyosóra, minket pedig átküldtek egy másik kórterembe

– mondta a Ripostnak a férfi egyik szobatársa, aki szerint a férfi azért végzett magával, mert nem bírta elviselni, hogy a daganatos betegsége mellett egy újabb betegséggel, a tbc-vel is meg kell küzdenie.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Alig egy hete költöztették át hozzánk. Persze, próbáltunk vele beszélgetni, de elég szűkszavú volt, hiába dobtunk fel különböző témákat, mintha semmi sem érdekelte volna. Pedig a 8 évvel fiatalabb felesége minden nap megjelent, s az utolsó napon is megígérte neki, hogy másnap bejön. Sokkoló látvány volt. Valószínűleg azért dobta el magától az életét, mert nem bírta elviselni, hogy újabb betegséggel kezd megküzdenie. Én mindenesetre nagyon sajnálom őt.
    Kommentek:

    Top 16