• Krimi
Faktor

Tragédia: csak meg akart melegedni, de halálra égett a hajléktalan nő

Életét vesztette egy hajléktalan nő, miután véletlenül felgyulladt, amikor tüzet rakott egy híd alatt. Egy férfi életveszélyes állapotban került kórházba.

Életét vesztette egy hajléktalan nő Bécsben egy hídhoz vezető csigalépcső alatt, miután véletlenül felgyújtotta magát, amikor tűzet rakott, hogy felmelegítse magát. A tragédia során egy férfi is súlyosan megsérült, életveszélyes állapotban van. Úgy tudni, hogy a tűzrakáshoz benzint használtak – írja a Metro.

Illusztráció

Illusztráció

Thomas Keiblinger rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a nő hétfőn éjszaka a helyszínen halt bele a sérüléseibe, a férfit kórházba szállították, de még mindig az életéért küzd.

Azt biztosan tudjuk, hogy a két áldozat másfél liter benzint vásárolt a közeli benzinkúton, amit egy üres jeges teás üvegbe töltöttek

– tette hozzá.

A mentőket a járókelők hívták ki, de a tűzoltók és a rendőrök is a helyszínre érkeztek: a két ember lángolva feküdt a földön.

A szakértők még vizsgálják az eset körülményeit, de úgy gondolják, hogy egy szerencsétlen baleset történt, habár az továbbra sem világos, hogyan gyulladhatott meg a nő.

Kommentek:

Top 0