• Krimi
Faktor

Az autó motorja is kiszakadt az ütközés erejétől, meghalt egy rendőr

Társát az intenzíven kezelik. Állítólag mindkét rendőr kirepült a kocsiból.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Súlyos baleset történt szerdán Szlovákiában, a Galántát elkerülő úton: busszal ütközött egy rendőrautó, egy 31 éves rendőr a helyszínen életét vesztette, 30 éves kollégáját pedig kritikus állapotban vitték kórházba.

A rendőrség most arról tájékoztatott, hogy a fiatal rendőr állapota stabil, de súlyos sérülései miatt továbbra is az intenzív osztályon kezelik - írja a Paraméter. A Joj televízió információi szerint az ütközés olyan nagy erejű volt, hogy a rendőrautó motorja kiszakadt, majd égni kezdett. A televízió úgy tudja, az ütközés következtében mindkét rendőr kirepült az autóból.

Az első információk alapján a pozsonyi körzethez tartozó rendőrök az elkerülőúton haladtak, mikor ismeretlen okból áttértek a szembe haladó sávba, ahol összeütköztek egy autóbusszal. A baleset körülményeit és pontos okait vizsgálja a rendőrség

– mondta a Nagyszombati Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A buszban csak a sofőr utazott, a sérüléseit a helyszínen ellátták. Szerdán több helyen összehangolt akciót tartott a rendőrség Nagyszombat és Nyitra megyében. Minden jel arra utal, hogy az akció során történt a tragikus baleset is.

Kommentek:

Top 16