• Külföld

Török zászlókkal és harci repülőgépekkel árasztották el az orosz miniszter Instagram fiókját

Minden fényképét törölték török hackerek az orosz miniszternek az Instagramon, helyette török zászlókat, harci repülőket és katonákat töltöttek fel.

Török hackerek feltörték  az orosz távközlési és tömegtájékoztatási miniszter fiókját az Instagram fényképmegosztó internetes közösségi oldalon vasárnap.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A magukat Börtecine kibercsoportnak nevező hackerek az orosz és török média beszámolói szerint törölték Nyikolaj Nyikiforov orosz távközlési és tömegtájékoztatási miniszter fotóit az Instagramról, és török zászlókat, török katonákat, egy vadászgépet, valamint egy, a modern Törökország megalapítóját, Musztafa Kemal Atatürköt ábrázoló képet töltöttek fel azok helyére. Az Instagram később visszaállította Nyikiforov eredeti fiókját és az azon található fotókat. A miniszter egy nyilatkozatában kifogásolta, hogy a közösségi oldal üzemeltetője csak a fiókja feltörése után kilenc órával reagált az incidensre. Törökország és Oroszország kapcsolata az utóbbi időben elmérgesedett, miután a törökök novemberben lelőttek egy orosz vadászbombázót a török-szíriai határnál.   

    Top 16