• Krimi
Faktor

Ő a hét legpechesebb tolvaja

Rossz napja volt egy 34 éves betörőnek szombaton. Valahogy semmi sem sikerült. Bement egy házba, de a végén üres kézzel kullogott haza, és még a rendőrök is elkapták.

A 34 éves férfi június 17-én az éjszakai órákban ment be egy lakatlan házba Somogyváron. Tibor hosszas keresgélés után magához vett egy elektromos hosszabbítót. Talált egy fatüzelésű bojlert is, amit szintén el akart vinni.

Betörte az ajtót, és bement
Fotó:police.hu

Betörte az ajtót, és bement Fotó:police.hu

A nagy cipekedésben lerakta az elektromos hosszabbítót a ház udvarára, hogy majd később összetekeri, de erre már nem kerülhetett sor, mert a bojler teljesen elvonta a figyelmét. A vízmelegítőt nagy nehezen fölrakta a kerékpárjára, de amikor el akart vele indulni, a bojler nem maradt meg a biciklin, folyton lecsúszott, ahogy a férfi megmozdította a kerékpárt. Egy idő után Tibor feladta, és a bojlert elkeseredésében behajította egy másik ház kertjébe, hogy ott rozsdásodjon örökre.

A bojler...
Fotó:police.hu

A bojler... Fotó:police.hu

Csalódottan hazaindult, és végképp megfeledkezett a hosszabbítóról, ami elhagyatottan hevert a kirabolt ház sötét udvarán.

Tibi valószínűleg nem számított rá, hogy másnap keresni fogják, hiszen végül is nem vitt magával semmit. Mégis megjelentek a lakásán, Öreglakon a rendőrök szombaton. Bevitték a rendőrségre, megbilincselték, és megmondták neki, hogy lopás miatt eljárást indítanak ellene.

Kommentek:

Top 0