• Belföld
Faktor

Nem tudtak segíteni a fiatal Petin,megható üzenettel búcsúzik tőle barátja

A négy barát alatt leszakadt a födém, Petit agyonnyomta a törmelék.

Tehetetlenül nézte végig barátja a 12 éves Peti halálát. A fiú megható üzenettel búcsúzik a kőtörmelék alatt elhunyt társától.

A fiatal fiú pénteken halt meg, miután ráomlott egy használaton kívüli szivattyúház födémje. A család teljesen összeomlott Peti elvesztése után, még arról sem döntöttek, mikor temessék el a gyermeket.

Mint azt megírtuk, Peti három barátjával játszott az ingatag épületben múlt pénteken, amikor tragédia történt. A négy barát alatt leszakadt a födém, Petit pedig agyonnyomta a törmelék.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Drága, egyetlen barátom! Sajnálom, hogy már nem tudtam segíteni neked. Borzasztóan hiányzol! Sosem foglak elfelejteni! Soha! Gyere vissza, légyszi!

    – emlékezett meg Petiről a Facebookon Bence, az elhunyt fiú egyik barátja, aki szintén ott volt, amikor a tragédia történt. A tragédia pontos okát a rendőrségi vizsgálat deríti majd ki. Az elhagyatott szivattyúház önkormányzati tulajdonban van, kérdés, hogy mindent megtettek-e az életveszély elhárítására, vagy hogy figyelmeztessenek a veszélyre. A Bors megkereste a polgármestert, aki a vizsgálat lezártáig nem kívánt nyilatkozni, csak annyit közölt: az önkormányzat minden segítséget megad a hatóságoknak.

    Kommentek:

    Top 16