• Külföld

Többszörös késelés volt a börtön mellett, hárman megsérültek

A Strangeways Prison mellett szerda délután többszörös késelés történt. Fegyveres rendőrök léptek közbe és tartóztattak le több embert.

Hárman megsérültek a manchesteri börtön melletti késelésben. A szemtanúk azt mondták, hogy sok fegyveres rendőr van a helyszínen, akik az utca közepén tartóztatnak le embereket. Az egyik szemtanú szerint közvetlenül a börtön mellett támadtak rá az emberekre - írja a The Guardian.

A manchesteri rendőrség még nem mondott semmilyen információt az esetről, a North West-i mentők szóvivője azonban azt mondta, hogy délután négy előtt hívták őket azzal, hogy több embert megkéseltek.

Forrás: Europress - Getty Images/Chistopher Furlong

Forrás: Europress - Getty Images/Chistopher Furlong

Az egyik jelenlévő ember arról számolt be, hogy nagyjából 15 rendőrautó érkezett a helyszínre. A rendőrök az út közepén álltak és embereket tartóztattak le. Egy férfinak pedig ragtapasz volt a fején. Egy motoros azt mondta, hogy hangos ütéseket és rendőrautókat hallott, egy rendőrautó pedig pont mellette haladt el, amikor Deansgate-ből a Bury New Road-ra hajtott.

Az Express szerint három ember sérült meg a késelésben, egyiküknek a törzsét szúrták meg. De senki sincs életveszélyben.

Top 0