• Külföld
Faktor

Több tízezer forintot is kereshetnek a gyerekek a Pokémon Go-val

Rengetegen kelnek útra a Pokémonok megtalálásáért, amióta megjelent a játék. Néhány leleményes gyerek az Egyesült Államokban azonban meglátta, milyen lehetőségek rejtőznek ebben.

Fotó: Europress / Oli Scarff - AFP

Fotó: Europress / Oli Scarff - AFP

A Pokémon Go őrület tovább terjed, egyre többen indulnak Pokémon-vadászatra.

Egy 10 éves kislány Elizabethtownban rájött, hogyan csinálhatna ebből pénzt. Miranda egy Pokéstop Shopot hozott létre nővére háza előtt, vagyis egy kis boltot, ahol a Pokémonmesterek megállhatnak egy kis pihenőre, és feltölthetik energiáikat egy kis üdítővel és rágcsálnivalóval.

Miranda a nővére telefonján kezdett el a Pokémon Go-val játszani, mivel az ő telefonja ehhez túl régi. Ezért is állította fel a limonádéstandot a játékosoknak, és már 100 dollárt (28 ezer forint) keresett vele – írja a WixTechs.

A telefonra már összegyűlt a pénze, most unokaöcsének gyűjt iPad-re. Nővére szerint a kislány a játék megjelenése előtt nem is nagyon tudta, mik azok a Pokémonok.

A Pokémon Go Online Facebook-oldal szerint azonban a lány napi 200 dollárt keres. Azt nem tudni, ez mennyire igaz, de az oldalra már más gyerekekről is került fel kép, akik szintén az arra tévedő játékosoknak árulnak édességet.

A játékot az adroidosok innen, az Apple-t használók pedig innen tölthetik le.

Kommentek:

Top 0