• Krimi
Faktor

Több nővel is erőszakoskodott egy 19 éves férfi Budapesten

Több kerületben is megtámadott nőket egy 19 éves férfi. Szeméremsértés, kifosztás és személyi szabadság megsértése miatt emeltek ellene vádat.

A férfi 2015. június 12-én a késő este egy II. kerületi kozmetikai szalonban támadott meg egy nőt. Beszorította a sarokba, majd arra kényszerítette, hogy végignézze, ahogy önkielégítést végez. Ezután kiborította a nő táskáját, elvette 24 ezer forintját és távozott.

Szeptember 3-án egy a XXI. kerületi Árpád utcán sétáló nőre támadt azért, hogy szexuális kapcsolatba lépjen vele. Követte, majd megragadta a karját és megfenyegette, hogy megszúrja, ha segítségért kiált. A nő kitartóan ellenállt, így a férfi egy idő múlva felhagyott szándékával, és a nőnek sikerült elmenekülnie. A pénzét azonban a férfi elvette.

Szeptember 9-én egy csepeli társasház előtt szólított meg egy nőt, és arra kérte, engedje be őt a házba, mert nincs hol aludnia. A nő megsajnálta, ezért beengedte a férfit a lépcsőházba. A férfi azonban egészen a lakása ajtajáig követte, és amikor a nő belépett a lakásba, a férfi belökte az ajtót és a nőt két kézzel fojtogatni kezdte. A hajánál fogva ragadta meg, és meg is ütötte. A nő védekezése és hangos kiabálása miatt a férfi elmenekült - írja az MTI.

A férfi előzetesben van, több bűncselekménnyel is vádolják. Hét és fél börtönt is kaphat.

Top 0