• Külföld
Faktor

Elvette lánya szüzességét, majd rendszeresen erőszakolta gyerekét a kegyetlen férfi

A férfi már a családi házuk gyerekszobájában elkezdte molesztálni a lányát.

Elvette szüzességét, majd 21 éven keresztül rendszeresen megerőszakolta lányát egy férfi egy Dunaszerdahelyi járásbeli községben.

A férfi már a családi házuk gyerekszobájában elkezdte molesztálni a lányát - írja a Paraméter. A kislány próbált védekezni, de nem tudott szabadulni apja szorításából, aki megerőszakolta gyerekét.

A lány félelmében senkinek sem mert szólni a történtekről. Ezután az apa rendszeresen megerőszakolta lányát: 21 éven keresztül havonta többször is. Az apa állítólag azt mondta lányának, hogy beleszeretett, és nem engedi, hogy más férfi is legyen az életében. Amikor a lány nem akart az apjával közösülni, a férfi a szeme láttára megverte az édesanyját. Az életét féltve és a szégyenérzettől a lány senkinek sem mert beszélni a borzalmas történtekről.  

Amikor a lány alkalmi munkákra járt, az apja megvádolta, hogy lefeküdt más férfiakkal is. Ekkor állítólag úgy megverte lányát, hogy orvosi segítségre szorult.

A botrányos dolgok kitudódtak, az ügyet pedig bíróságra vitték. A dunaszerdahelyi Járásbíróságon a férfi beismerte bűnösségét. A brutális apát végül hét év letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Az ítélet jogerős.

Kommentek:

Top 0