• Külföld
Faktor

Több helyen is felbukkanhatott az eltűnt Maddie, nehéz helyzetben van a rendőrség

A kislány arca a legnagyobb újságokban is megjelent már.

Forrás: AFP

Forrás: AFP

Több mint 8600 helyen, 101 különböző országban vélték látni a 2007-ben rejtélyesen eltűnt kislányt, Maddie McCann-t.

A kislány arca a legnagyobb újságokban is megjelent már, a leghíresebb eltűntként tartják őt számon. Történetét világszerte ismerik - írja a news.com.au. Most az is kiderült, hogy a hatóságok több mint egy évtizede állandóan arról kapnak bejelentést, hogy "megtalálták Maddie-t", és bár volt néhány eset, aminek utána kellett járniuk, legtöbbször az emberek csak más, szőke kislányokra fogják rá, hogy ő az eltűnt gyermek.

A rendőrség adatai szerint a kislánynak Portugáliában veszett nyoma, de olyan távoli helyeken is látni vélték, mint Bolívia vagy Új-Zéland. Állítólag az egyik legmeggyőzőbbnek tűnő bejelentés Amszterdamból érkezett, a kislány eltűnése után egy évvel. Akkor egy szőke hajú gyermekre figyelt fel valaki egy benzinkútnál, aki ráadásul Maddie-ként is mutatkozott be - az eset azonban mégsem vezette nyomra a rendőrséget.

Maddie a család szállodai szobájából tűnt el hároméves korában, 2007-ben, amíg szülei a közelben vacsoráztak. Több teória is napvilágot látott azóta, többen tudni vélik, hogy emberrablók áldozata lett a gyerek, sokak szerint azonban maguk a szülők gyilkolták meg - utóbbit ők persze tagadják. 

Kommentek:

Top 0