• Krimi
Faktor

A 13 éves diákjától esett teherbe a tanárnő

Tíz év börtönbüntetést kapott az a texasi nő, aki egy éven át egy 13 éves diákjával létesített szexuális kapcsolatot. A tanárnő teherbe is esett a fiataltól.

Tíz év börtönbüntetésre ítéltek egy nőt, aki egy éven át rendszeresen szexuális kapcsolatot létesített az egyik tanítványával. Az angol nyelvet oktató texasi tanárnőt, Alexandria Verát júniusban tartóztatták le kiskorú szexuális zaklatásáért – írja a Washington Postra és a Houston Chroniclere hivatkozva a 24.hu.

Illusztráció

Illusztráció

A 25 éves nő elmondta, hogy 2015 nyarán egy iskolai táborban ismerkedett meg a 13 éves fiúval, akivel eleinte az Instagramon levelezett, majd szerelmesek lettek egymásba. Az ügyészség szerint kilenc hónapon át majdnem minden nap szexeltek, a tanárnő teherbe is esett a kiskorútól, de a babát elvetette.

Vera a szomszédoknak azt hazudta, hogy a fiú az öccse, a hatéves lánya azonban tudott a kapcsolatukról, aki sokszor apának hívta a fiatalt.

A pénteki ítélethirdetésen a bíró úgy fogalmazott, hogy ugyan nem gondolja a nőt klasszikus értelemben vett pedofilnak, aki mindenképpen veszélyt jelent a gyerekekre, azonban börtönbüntetéssel akar üzenni a közösségének.

Az orvosi vizsgálatok szerint Vera családon belüli erőszak részese volt gyermekkorában, emiatt különösen szüksége volt a szeretetre.

Kommentek:

Top 0