• Krimi
Faktor

Tiszafüreden és külföldön is futtatták a lányokat

Sokszor erőszakkal vették rá a nőket a prostitúcióra. 2001 és 2007 között futtatott lányokat az a bűnbanda, amelynek 50 éves vezérét csütörtökön ítélték 8 év fegyházra. A banda másik 6 tagja 4 és 9 év közötti büntetést kapott.

A prostituáltak által megkeresett pénz felét az 50 éves bandavezér tette el. A pénz másik feléből fizette a vezér a banda többi tagját, akik közvetlenül felügyelték a lányok munkáját. A legkevesebb pénzt maguk a prostituáltak kapták, de sokszor előfordult, hogy lakásvásárlás vagy befektetések ígérete miatt semmit nem kaptak. 

Fénykép a kölni Pascha Clubból. Fotó: facebook.com/Pascha.Nightclub.Koeln

Fénykép a kölni Pascha Clubból. Fotó: facebook.com/Pascha.Nightclub.Koeln

A nőket Tiszafüreden és külföldön futtatták. A tiszafüredi Anita Night Club lényegében bordélyházként működött, de a szomszédos panzióba is vittek lányokat. A banda működésének első 3 évében ausztriai és svájci bordélyházakba utaztattak nőket, és 2004-től szinte kizárólag Németországba, a kölni Pasha bordélyházba vitték a lányokat - írja az MTI.

A nőket pénz ígérete mellett sokszor lelkileg és fizikailag is bántották, olykor a többi lány szeme láttára. Olyan rendszert építettek ki 2004-től, hogy 6-6 nő dolgozott Tiszafüreden és Kölnben. 10 naponta váltották egymást, és azt is meghatározták, hogy 10 nap alatt mennyi pénzt kell keresniük. Németországban 10 ezer eurót, a tiszafüredi night klubban pedig 400 ezer forintot.

A bűnszervezet vezetője 2005-től próbálta meg a bevételeket tisztára mosni. Fedővállalkozásként például bányát üzemeltetett.

Top 0