• Külföld
Faktor

Tinilányai fiúival bukott le a kéjenc anyuka

Minkét tinilánya fiúját az ágyába csábította a kikapós anyuka.

Hétfőn bűnösnek vallotta magát az a 41 éves nő, aki mindkét tinilánya fiatalkorú barátját az ágyába csábította - ráadásul nem is egy alkalommal.

A kettős afférra azt követően derült fény, hogy az egyik fiú jelentkezett a rendőrségen. A tini azt mondta, azért tett vallomást, mert rosszul érezte magát minden alkalommal, amikor a nő férjével kezet fogott - tudva, hogy az asszony mit művel a férfi háta mögött.

A kaliforniai Coral Lytle ellen összesen 21 vádpontot hoztak fel, és noha mindben vállalta a felelősségét, még nem tudni, mi lesz a büntetése - az azonban valószínű, hogy börtönbe kell vonulnia. Az első bíró, aki az ügyével foglalkozott, előzetesen három év börtönről beszélt, később azonban egy másik bíró, aki felülvizsgálta a vádalkut, már egy év börtönről beszélt, hat évre felfüggesztve. Hétfőn azonban már egy harmadik bíróhoz tartozott az eset, aki a tárgyaláson arról beszélt, a korábban meghatározott büntetés nem megfelelő, így újabb meghallgatást írt elő - írja a New York Times.

Arról nem szólnak a híradások, mit reagált a 2017 őszén lezajlott kettős viszonyra a férj, és főként hogy reagáltak a nő lányai.

Kommentek:

Top 0