• Krimi
Faktor

Apja kérésére próbálta megölni magát a tinifiú

Felgyújtotta magát egy 12 éves fiú, miután apja azt mondta az öngyilkosságra készülő gyereknek, hogy így biztosan meghal.

Fotó: Rogers County Sheriffs Office

Fotó: Rogers County Sheriffs Office

A Rogers County-i rendőrök letartóztatták a 36 éves Michael Joseph Jensent, aki arra akarta rávenni 12 éves fiát, hogy ölje meg magát. Csak a rokonok gyors közbeavatkozásának köszönhetően nem történt tragédia - írja a Fox News.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A vallomások alapján a tini nagyon elkeseredett, mert azt mondták neki, hogy feküdjön le, mert másnap iskolába kell mennie, a tanítás után pedig az anyukájához kerül egy hétre, ezért úgy döntött, megöli magát.

  Előbb egy műanyag szatyorral próbált fulladásos halált előidézni, de ezt Jensen észrevette - de ahelyett, hogy lebeszélte volna a fiát, inkább bátorította az öngyilkosságra.

  Az apa azt mondta a gyereknek, hogy a szatyros ötlet nem jó, mert az orvosok még vissza tudják hozni az életbe. Sokkal célszerűbb lenne, ha a fiú felgyújtaná magát, és közben fejbe is lőné magát.

  A tini leöntötte a ruháját gyúlékony anyaggal, és meg is gyújtotta azt. Szerencséjére a rokonai gyorsan eloltották a tüzet, így csak kisebb sérüléseket szenvedett.

  A vallomások alapján Jensen komolyan gondolta, hogy segít a fiának meghalni. Letartóztatták, a vizsgálat még folyik.

  Kommentek:

  Top 16