• Külföld
Faktor

Tigristámadás az állatkertben

Az egyik gondozót támadta meg egy tigris Ausztráliában. A gondozó és a tigris is jól van.

A vezetőség és a gondozó is azt mondta, hogy valószínűleg a nagy meleg miatt volt rosszkedvű és indulatos a tigris. Az állatkerti dolgozót az alkarján és a homlokán karmolta meg. Az állatkert vezetője töltött fel egy videoüzenetet, ebben a férfi azt mondja, jól van.

 

A végén pedig hozzá teszi, hogy az ilyen előfordul, ha a tigrisekkel dolgozik az ember. A mentősök az állatkertben látták el a gondozót, majd utána a kórházba is bevitték - írja a BBC.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az Australia Zoo-t még Steve Irwin, a híres „krokodilvadász” és természettudós alapította. Steve Irwin rengeteg természetfilmet gyártott, ezekben legtöbbször Ausztrália állatait mutatta be. A "krokodilvadász" 2006-ban halt meg tragikus körülmények között, egy mérgező tüskés rája támadta meg, amikor az ausztráliai Nagy-Korallzátonyról forgattak éppen dokumentumfilmet

    Steve Irwin, az egykori "krokodilvadász". Fotó: Europress / Justin Sullivan - Getty Images

    Steve Irwin, az egykori "krokodilvadász". Fotó: Europress / Justin Sullivan - Getty Images

    Felesége, Terry Irwin és két gyerekük azóta is természetvédőként dolgoznak. Ők irányítják az állatkertet is. A videót, amelyen a gondozó beszél a támadásról, éppen Terry Irwin töltötte fel Twitter oldalára. Lánya, Bindi Irwin saját műsort indított egy évvel apja halála után. Gyerekeknek mutatta be az állatokat. Ennek már 9 éve, Bindi azóta is aktív természetvédő.

    Top 16