• Krimi
Faktor

Brutális kegyetlenséggel végezték ki a fiatal anyát, a halálra ítélt férfi ezt írta a történtekről

A kivégzés előtt álló amerikai férfi még most is tagadja bűnösségét.

Troy Clarkon Texasban szerdán fogják végrehajtani a halálos ítéletet, mert megölte a 20 éves Christina Muse-t, majd a fiatal édesanya holttestét egy cementtel teli hordóba rejtette. A férfi megkínozta, majd vízbe fojtotta a nőt, aki a lakótársa volt. A jelenleg 50 éves Clark mind a mai napig tagadja, hogy ő követte volna el a brutális tettet. A férfi azt állítja, hogy az egészet egykori barátnője, Tory Gene Bush találta ki, aki egyébként ellene vallott. Clark szerint Bush felel az 1998-as gyilkosságért.

Bush-t szintén elítélték gyilkosság miatt, neki 20 évet kellett börtönben töltenie, mert segített a párjának megverni Muse-t. Bush ebben a hónapban szabadulhat - írja a Mirror.

Most Clark egy, a rácsok mögött írt versében azt is leírta, hogy mik lesznek az utolsó szavai. Versét februárban tették fel a Walk In Those Shoes nevű weboldalra. A költeményben olyan sorok szerepelnek, mint:

"Be vagyok zárva egy cellába, csak a fájdalom van, Csak az igazságtalanság gondolata foglalkoztatja elmém, A texasi halálra ítéltek között várom a véget, Egy olyan tettért, amit sosem követtem el, kérdezheted miért..."

Majd úgy folytatja Bush-ra utalva:

Hogy is kezdődött, hogy ér véget? Miért kezdődött ez a borzalmas rémálom? Miért hazudott és ítélt engem halálra? Ezt fogom utolsó lélegzetemmel is kérdezni.

Kommentek:

Top 0