• Krimi
Faktor

Durva képeket küldözgettek, elkapták a gyerekeket erőszakoló testvérpárt

Letartóztattak egy testvérpárt, miután három gyermeket is szexuálisan zaklattak. A 26 éves Matthew David Thatchert és a 18 éves Emily Thomsont Mandy Wrighttal együtt fogták el 16 éven aluliak 36 rendbeli szexuális bántalmazása miatt.

Tratcher és Thomson fotókat készítettek magukról, ahogy bántalmazzák a gyerekeket, és durva üzeneteket küldtek egymásnak a gyerekek tervezett megerőszakolásáról. Thomson emellett a bátyja megszállottja volt, és egyáltalán „nem tekintette őt rokonának”.

A cardiffi ügyészség szerint a képek és üzenetek arról tanúskodtak, hogy a testvérpárt egyáltalán nem érdekelte a gyerekek állapota. A nyomozás során több száz képet találtak a hármas bűncselekményeiről, és több tucatot a legdurvább kategóriába sorolták.

Az áldozatok vizsgálata során pedig az is kiderült, hogy különös kegyetlenséggel bántak velük, volt, aki majdnem belefulladt az erőszakba. Akkor buktak le, amikor Tratcher megpróbált egy szerinte 14 éves gyerekkel kapcsolatba lépni Facebookon. A találkozón azonban egy felnőtt jelent meg, aki jelentette őt a rendőrségen. Thatchert 26, Thomsont 12, míg Wrightot 7 év börtönre ítélték – írja a Metro.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Kommentek:

    Top 16