• Belföld
Faktor

Száguldozott, majd szándékosan elütötte a gyalogost

Elütötte a gyalogost, mert a férfi a sebességkorlátozó táblára mutatott, amikor a motoros nagy sebességgel közlekedett: a sértett súlyos sérüléseket szenvedett.

A jelenlegi információk szerint egy ismeretlen személy november 19-én nagy sebességgel közlekedett Veszprémvarsányban, az Ady Endre utcában motorjával, amikor egy járókelő a sebességkorlátozó táblára mutatott. Ennek hatására a sofőr megfordult az úton, majd elütötte a férfit, aki az árokba esett és súlyos sérüléseket szenvedett. A motoros ezt követően elhajtott a helyszínről – írja a police.hu.

Illusztráció.

Illusztráció.

A rendőrség súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Az elkövetőről a következőket lehet tudni: kék és narancssárga bukósisakot, motoros-dzsekit és kék színű nadrágot viselt, a motorkerékpárja pedig nagyobb méretű, kék színű krosszmotor volt.

A rendőrség kéri, hogy aki információval rendelkezik az ismeretlen motorosról, járművéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban, jelentkezzen a Pannonhalmi Rendőrőrsön (9090 Pannonhalma, Petőfi út 8/b.). Amennyiben névtelenül szeretne bejelentést tenni, megteheti 06-96-417-329-es vagy az ingyenes 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számon, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Kommentek:

Top 0