• Belföld
Faktor

Terjed a trükk: így jutottak be a csalók a gyanútlan lakók otthonába

Ezután erőszakkal elvették értékeiket.

Ne nyisson ajtót idegeneknek!

Ne nyisson ajtót idegeneknek!

Soha ne engedjen be ismeretleneket a lakásába. Számos csel van ugyanis, amivel a tolvajok kifoszthatják. Erről korábban itt is írtunk.

A rendőrség most vádemelési javaslattal zárta két ceglédi férfi ügyét. A gyanúsítottak 2015. június 9-én a késő esti órákban, fejükön csuklyával jelentek meg a sértett csemői házánál. Átmásztak az ingatlan kerítésén, majd üvölteni kezdték, hogy „Rendőrség! Nyissa ki az ajtót vagy betöröm!”

A férfi ajtót nyitott, de a „Rendőrség” feliratú pólót viselő gyanúsítottak ekkor rátámadtak - írja a police.hu. Baseball ütővel többször megütötték, miközben pénzt és ékszereket követeltek tőle. Azzal fenyegették, hogy ha nem tesz eleget a követelésnek, akkor a házban lévő barátnőjét is megverik. A nő közben telefonon próbálta hívni a rendőrséget, de ebben a gyanúsítottak megakadályozták, telefonját elvették. A sértettek végtagjait a támadók ragasztószalaggal összekötözték, a házból végül pénzt és több mobiltelefont vittek magukkal. A tetteseket őrizetbe vették, most pedig vádemelési javaslattal zárták az ügyet.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Kommentek:

    Top 16