• Krimi
Faktor

Megerőszakolták, 13 évesen teherbe esett a szerelmes kislány

Paige Marvin most 19 éves, de eddig nem merte senkinek sem elárulni, hogy mi történt vele 13 évesen. A pedofil Wesley Cooper ugyanis azt mondta neki, hogy senki sem hinné el a történteket, csak könnyűvérűnek tartanák miatta.

A lányt a saját barátjának az apja erőszakolta meg az angliai Oldbury-ban. Cooper végül tavaly ismerte be, hogy szexuális támadásokat követett el. Mindezt azután vallotta be, hogy megpróbálta megölni magát. A férfit hét és fél év börtönre ítélték.

Illusztráció.

Illusztráció.

A birminghami Paige elmondta, hogy gyerekkori szerelmével játék közben találkozott. A fiúval csattan el az első csók is, de nem sokkal utána megtörtént a borzalom. Az apa akkor támadott rá, amikor Markot elküldte boltba, és kettesben maradt a kislánnyal a kanapén. Azt mondta neki:

A fiammal jársz, úgyhogy megtanítom neked hogyan kell szexelni.

Ezután megerőszakolta Paige-t, ez többször is megtörtént a lánnyal, aki a sokk miatt nem tudott védekezni sem.

Később a lány a fiúval is lefeküdt, de nem mondta el az apjával történteket, mert nagyon félt. Miután teherbe esett, ezt nem merte senkinek elmondani, részben azért sem, mert nem tudta, ki a kicsi apja. Egy idő után mégis bevallotta barátjának, aki azt hitte, az övé a gyerek, és a DNS teszt is ezt bizonyította. Később szakítottak, de Paige örül, hogy gyermeke nem az erőszak gyümölcse.

A pedofil férfi évekig őrizgette a titkát, de tavaly öngyilkosságot kísérelt meg, majd feladta magát a rendőrségen. Börtönbe került, és a szexuális bűnözők listájára is felkerült – írja a The Sun.

Kommentek:

Top 0