• Krimi
Faktor

A terhes menyasszonyát próbálta meg megölni egy férfi

Még mindig életveszélyes állapotban van az a nő, akit a saját párja próbált meg megölni öt hónappal ezelőtt, amikor még várandós volt. A kisbaba végül császármetszéssel született meg.

Arcon szúrta a terhes menyasszonyát egy férfi, majd kiugrott egy első emeleti ablakon: a földön fekve találtak rá, vérben fürödve.

Illusztráció

Illusztráció

A Metro szerint az említett támadás öt hónappal ezelőtt történt, Petar Petrov párja azonban még mindig életveszélyes állapotban van egy londoni kórházban.

Az eset során a szomszédok riasztották a rendőrséget, miután a pár egy órán át veszekedett, amit egy hangos, autóbalesethez hasonló csattanás követett.

A nőt életveszélyes állapotban szállították kórházba arccsont töréssel, számos zúzódással a tüdején és egy szúrt sebbel az arcán. A kisbabája sürgősségi császármetszéssel jött a világra.

A férfit a zuhanás okozta sérülésekkel, valamint önmagának okozott sebekkel találták meg, őt is kórházba szállították, majd letartóztatták. A 31 éves szállodai munkás szerdán beismerte, hogy meg akarta ölni a gyermeke anyját.

Kommentek:

Top 0