• Belföld
Faktor

Fordulat a Teréz körúti robbantás ügyében: újabb ügyvédcsere történt

P. László nem akart beszélni, nem tett vallomást.

Továbbra is előzetesben marad a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja. A fiatal és védője fellebbezett, így a végzés nem jogerős.

Fotó: Youtube

Fotó: Youtube

P. László nem akart beszélni, nem tett vallomást. A gyanúsítottat továbbra is az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben őrzik, ahová március végén került, mert “nem tanúsított megfelelő magatartást”. Szeretne visszakerülni a börtönbe, de tudomásul vette, hogy még el kell végezni azokat a vizsgálatokat, amelyek ezt lehetővé teszik.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A 24.hu értesülései szerint a fiatal ismét ügyvédet cserél. Először Brunner Tamás látta el a védelmet, akinek a helyét az egykori bíró, Surdy Miklós vette át kirendeltként.

    P. László négy hónapig tartotta magát, de február közepén megtörte a csendet. Akkor két egymást követő napon is kihallgatták, mindent részletesen beismert. A gyanúsítottat a következő hét elején körülbelül nyolc órán át kérdezték, akkor részletesen beszélt a már bevallott bűncselekményről. Következő alkalommal azonban már nem volt könnyű vele kommunikálni, nem akart beszélni.

    A Teréz körút Király utcai kereszteződésében szeptember 24-én robbant egy házi készítésű bomba. A támadásban két rendőr sérült meg, egyikük életveszélyesen, társa pedig súlyosan.

    Kommentek:

    Top 16