• Sport
Faktor

Minden jegy elkelt a magyar-horvát meccsre

Az utolsó 200 jegy is elkelt, így telt ház, 20 ezer néző előtt játszhat a magyar labdarúgó válogatott a horvátok ellen szombaton.

A szombati barátságos mérkőzésen a megszokottnál több rendőr lesz a brüsszeli robbantások miatt. Az MLSZ honlapján arra kéri a szurkolókat, hogy érkezzenek időben a Groupama Arénába, mert alapos ellenőrzések lesznek a beléptetéskor. A táskákat és a ruházatot is meg fogják nézni, ezeken kívül pedig a jegyeken szereplő adatokat is összehasonlítják majd az okiratokkal. Akiknél nem egyeznek az adatok, nem mehetnek be a stadionba.

Kérjük a szurkolókat, hogy a beléptetés hatékony ellenőrzése érdekében meghozott biztonsági intézkedéseket támogatandó, időben érkezzenek a stadionba

- írja a Magyar Labdarúgó Szövetség a honlapján.

Egy este, amikor ismét több mint 20 ezer szurkoló buzdítja a magyar labdarúgó-válogatottat a Groupama Arénában. Minden...

Posted by MLSZ - Magyar Labdarúgó Szövetség on Thursday, March 24, 2016

A meccset a Készenléti Rendőrség fogja biztosítani. A szövetség leírta, hogy a kiemelt biztonsági intézkedésekre a brüsszeli robbantások miatt van szükség.

A magyar és a horvát válogatott is részt vesz nyáron a franciaországi Európa-bajnokságon. A két csapat szombati barátságos meccse 18 órakor kezdődik a Groupama Arénában, amit az M4 élőben közvetít majd.

Top 0