• Belföld
Faktor

Teljesen meztelenül, a hűtő mögött találtak rá a magyar sportolónővel erőszakoskodó férfira

Amikor kiértek a lakáshoz, a tettes felesége nyitott ajtót.

Még anyaszült meztelen volt Makai Viktória támadója, amikor a kőbányai otthonában rátaláltak a nyomozók. Erről a X. Kerületi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka, Oláh Dávid beszélt a Zsaru Magazinnak. A törzsőrmester elmesélte, hogy férje nem találta otthon a feleségét, amikor hazaérkezett, ezért elindult megkeresni. A Jászberényi út egyik szakaszán azonban azzal szembesült, hogy valaki erőszakoskodik vele. A férfi lerángatta a feleségéről H. Istvánt, aki egy bokros rész irányába menekült.

A futónő később elmesélte, hogy mindössze pár száz métere volt már csak hátra, amikor észrevette, hogy valaki követi. Feszélyezte a helyzet, ezért jobbnak látta, ha elengedi. A nyomában loholó férfi azonban nem ment el mellette, hanem a földre rántotta. Amikor az áldozat felállt, és próbált segítségért kiáltani, a támadó befogta a száját, majd leütötte az asszonyt. A nő megpróbált kiszabadulni, de ekkor a férfi megint ököllel ütötte az arcát. H. István aktust akart, és a hajánál fogva húzta a nőt egy kietlenebb részre. Ráparancsolt a rettegő bántalmazottra, hogy feküdjön a hasára, eközben pedig megszabadult a ruháitól – nyilatkozta Oláh Dávid.

A férfi ezt követően kétszer is kísérletet tett arra, hogy megerőszakolja Makai Viktóriát, ám nem volt merevedése, ezért ez végül meghiúsult. Ekkor ért oda a többgyermekes anyuka férje, aki véget vetett a támadásnak. Az asszonynak eszébe jutott, hogy egy közeli üzletben már többször is látta a támadóját. A részletes személyleírása után a nyomozók azonnal a futónő által említett bolt felé vették az irányt. Az üzletvezetőtől megtudták, hogy a férfi nemrég indult el a munkahelyi buliból, ahol alkoholt is fogyasztott.

Mint kiderült, H. István felesége pont akkor üzent férje főnökének, amikor a rendőrökkel beszélgetett. Arról érdeklődött, hogy mi történt urával a céges bulin, mert véresen ment haza - írja a 24.hu. A nyomozók azonnal tudták, hogy hova kell menniük. Amikor kiértek a lakáshoz, a férfi felesége nyitott ajtót nekik. H. Istvánt a kamrában, a hűtő mögött találták meg anyaszült meztelenül.

Makai Viktória hihetetlen lelkierőről tett tanúbizonyságot a támadás során, támadója combján ugyanis több karmolásból és védekezésből eredő sérülést is találtak a nyomozók.

Kommentek:

Top 0