• Krimi
Faktor

Teljesen kikelt magából, brutális módon ölte meg 5 éves öccsét a lány

Az anyuka sokkot kapott.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Szándékos emberölés vádjával tartóztattak le egy 18 éves brazil lányt, aki beismerte, hogy megfojtotta, majd megcsonkította 5 éves öccsét, São Roque városában található otthonukban. A lány a rendőröknek azt mondta, egy párnával fojtotta meg a testvérét, majd utána levágta öccse péniszét.

A gyilkosság előző hét csütörtökön történt. A lány egyedül volt otthon a kisfiúval, miközben anyja vásárolt. Amikor a nő hazaért, a bejárati ajtót zárva találta, és lánya nem akarta ő beengedni.

Végül az anyuka a közelben lakó sógorát kérte meg, hogy törje be az ajtót. Ekkor találták meg a kisfiú megcsonkított, gyertyákkal körbevett holttestét.

Miután rátörték az ajtót, a helyi hírek szerint a lány megpróbált elmenekülni, miközben nagybátyját kővel dobálta meg, és megharapta a család kutyáját, aki közben rátámadt. A lány végül sikerült lefogniuk, majd a rendőrök letartóztatták. Karina Roque-ot  azóta egy női börtönben tartják fogva.

A helyi rendőrség gyanúja szerint rituális, sátánista gyilkosság történhetett, és vizsgálják, hogy a lánynak volt-e kapcsolata sátánista emberekkel.

Kommentek:

Top 0