• Krimi
Faktor

Megrendítő, a kegyetlen tatai nő kislánya nem értette, mit tesznek vele

A nő a saját apját itatta le és kérte meg, hogy ölje meg a kicsit.

„Anya, anya!”– mutatott a torkára rémülettel az arcán a kis H., miután saját nagyapja kis híján megfojtotta a hároméves lányt. A gyerek azonban nem is sejthette, hogy éppen az édesanyja miatt került veszélybe az élete.

Illusztráció.

Illusztráció.

A most nyilvánosságra került vádemelés részletei megdöbbentették az országot. Egy tatai anya, M. arra vette rá édesapját, hogy végezzen a kislányával a város melletti Cseke-tó partján. A fiatalasszony mindent gondosan előkészített, hogy ördögi tervét megvalósítsa: nagyobbik lányát az édesanyjánál hagyta, míg a kisebbikkel útnak indult. Babakocsiba rakta a gyermeket, majd üzenetet küldött apjának, akit egy rehabilitációs központban kezeltek akkor. Találkozóra hívta őt, majd alkohollal itatta az idős férfit, aki, miután legördítette az italokat, szinte gondolkodás nélkül engedelmeskedett lányának, és kezeit unokája torka köré fonta. A nagyszülő csak akkor hagyta abba, amikor a kislány arca kékülni kezdett. Ekkor az anya, M. maga hívott segítséget.

EZT IS AJÁNLJUK:

    "M. mindig is a nagyobbik lányát szerette jobban. Állandóan csak róla beszélt, a kisebbik mintha nem is létezett volna. Teljesen ledöbbentem, amikor meghallottam, mi történt. A kórházban találtak rá a késre, amit az anya végig a babakocsi alatt tartott" – árulta el egy szomszéd a Blikknek, aki szerint a nő nem volt beszámítható. Úgy tudni, a nő két lányát elvették tőle, állami gondozásban vannak, de mint kiderült, most harmadik gyermekével várandós.

    Ha bebizonyosodik az apa és lánya bűnössége, úgy előbbi védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt három év, míg az anya felbujtóként akár életfogytiglan tartó börtönnel is számolhat.

    Kommentek:

    Top 16