• Krimi
Faktor

Megszólalt az utas, aki VV Fanni feltételezett gyilkosa mellett ült

A valóságshow-ból is ismert VV Fanni holtteste még mindig nem került elő.

A rendőrség gyanúja szerint Novozánszki Fanni holtteste is annak az autójának csomagtartójában volt, amelyben a gyilkosság estéjén egy férfi együtt utazott B. Lászlóval, a feltételezett gyilkossal.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

A Blikk azt írja, sikerült beszélniük ezzel a tanúval, aki teljesen vétlen került a történetbe. A VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László ugyanis egy telekocsis közösségi oldalon hirdette meg, hogy Budapestről Siófokra megy, és ez a férfi csatlakozott mellé útitársnak. 

A férfi a lapnak azt mondta, hogy a XIII. kerületben, az egyik bevásárlóközpontnál szállt be az autóba. Csak egy hátizsák volt nála, az végig a lábánál volt az ülésnél. A sofőr nem ajánlotta neki, hogy tegyék be a csomagtartóba.

A tanúnak semmilyen különös dolog nem tűnt fel: "jót beszélgettünk végig az úton, mindenféle témát érintettünk".  A férfit később kihallgatták a rendőrök, de nem sok mindennel tudott segíteni nekik.

A ValóVilágból megismert Fanninak tavaly még novemberben veszett nyoma. Kamerafelvételeken látható, hogy lakásából vitték el bódult állapotban. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, de Fanni holttestét azóta sem találták meg.

Kommentek:

Top 0