• Külföld

Táncolni kezdett a 106 éves nő örömében, mert megismerkedhetett Obamával - videó

A 106 éves Virgina McLaurin egész életében arról álmodott, hogy az Amerikai Egyesült Államok élén egyszer színes bőrű elnök áll - akivel egyszer talán megismerkedhet a Fehér Házban. Az álma első fele már nyolc éve valóra vált - most teljesült a második fele is.

McLaurin felsikoltott örömében, mikor meglátta Barack Obamát. A botjával integetett, majd táncolni kezdett – ezzel pedig az internet egyik új kedvencévé vált. A Fehér Ház videóban örökítette meg a nagy találkozást – írja a CNN.

A nő a Fekete Történelem Hava ünneplésére érkezett a Fehér Házba, és mint elmondta, megtiszteltetés volt számára, hogy találkozhatott az elnökkel. Obama ajánlotta fel neki, hogy bemutatja a First Ladyt is, akihez korát meghazudtoló módon sietett a 106 éves nő.

Mikor az elnök megemlítette Michelle Obamának, hogy McLaurin 106 éves, a First Lady nem akarta elhinni. Azt mondta, ő is így szeretne kinézni és mozogni ennyi idősen.

McLaurin még 2014-ben a közösségi médián keresztül indította el a kampányát azért, hogy megismerhesse az Obama-házaspárt. Youtube-videójában a következőket mondta:

„Sosem hittem volna, hogy láthatom, hogy egy színes bőrű elnököt választunk. Nagyon boldog vagyok. Ezért imádkoztam életem minden napján.”

Tizennyolc különböző elnök után az álom most valóra vált – sőt, a 106 éves nő még táncolt is az elnöki párral a közös fotó elkészítése előtt.

Nem csak a 106 éves McLaurin rajong Obamáért – nemrég egy kislány azután sírta el magát, hogy rájött, Obama nem lesz mindig elnök. Az esetről itt írt bővebben a Faktor.

Top 0