• Krimi
Faktor

Eltörte leszbikus szeretője állát a tanárnő, mert felfedte a titkát

A 26 éves Alexa Collier nagyon rossz néven vette, hogy szeretője elárulta az édesanyjának, hogy a tanárnő valójában leszbikus, ezért lecsapott.

Collier három évig élt kapcsolatban a 28 éves Nicola Leesszel, de mindenki előtt titokban tartották szerelmüket, mivel Collier félt a szülei reakciójától. Lees azonban nem akart tovább bujkálni, emiatt egyre többet veszekedtek, és végül szakítottak.

A tanárnő azonban a továbbiakban is sokszor felhívta Leest, hotelekben találkozgattak, és az idősebb nő abban reménykedett, hogy újrakezdhetik a kapcsolatukat, ezúttal titkolózás nélkül. Collier azonban egy durva sms-ben szakított vele - írja a Mirror.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A megalázott nő úgy döntött, felkeresi szerelme szüleit, és mindent elmond nekik, hátha akkor Collier visszatér hozzá. Az ajtóban azonban a tanárnő fogadta, aki higgadtan szeretett volna beszélni vele. Azonban Collier 53 éves édesanyja, Gill mindent hallott, és elkezdett kiabálni Leesszel, durva sértéseket vágott a fejéhez, mire Lees is elvesztette a fejét, és leleplezte Collier valódi szexuális irányultságát.

    Collier is beszállt a vitába, és végül egyetlen ütéssel eltörte Lees állkapcsát. A nőt többször megműtötték, hetekig beszélni sem tudott.

    Az eset múlt júliusban történt, de a pár tárgyalása még csak most kezdődött.

    Kommentek:

    Top 16