• Krimi

Tanár erőszakolta meg a 82 éves asszonyt

Régebben tanárként dolgozott az az 56 éves férfi, aki megverte és megerőszakolta 82 éves szomszédját, amikor az asszony elájult, kirakta a 4 sávos autóút közepére.

Mint arról a Faktor is írt, a férfi előzetes letartóztatásba került brutális tette után. A 83 éves nő a szomszédja volt, valamiért áthívta magához, a lakásába csalta, majd össze vissza verte, megerőszakolta és ájultan kirakta az autóút közepére. A rendőrséget közelben állók értesítették,  ők vették észre, hogy az idős nő az út közepén fekszik, ráadásul a férfit is látták, amint beszalad a ház kapuján. A férfi régebben tanárként dolgozott és jól szituált ember volt. Valami történhetett vele, mert egyszer csak elbocsátották az állásából és egyre furcsábban viselkedett.

"Még mindig nem hisszük el. Látszott, hogy vannak gondjai, de ezt azért senki nem gondolta volna róla. Első látásra nem lehetett észrevenni rajta semmit, jól szituált, ápolt férfi, korábban tanárember volt. Azonban tudtuk, hogy valami nincs rendben nála, hallottuk, hogy többször kezelték pszichiátrián az utóbbi években. Korábban rejtélyes módon kirúgták tanári állásából. Az utóbbi időben pedig feltűnően búskomor lett, még ivott is" - mondta a Borsnak egy szomszéd.

Top 0