• Belföld
Faktor

Volt neje megutálta a diákjaival szexelő "Misi bácsit", aki megvárta, hogy diákjai betöltsék a 14-et

A férfi megvárta, hogy tanítványai mindenképpen elérjék a 14 éves kort, csak ezután közösült velük.

Volt felesége egy életre meggyűlölte, mostani párja azonban kitart a tanítványaival szexelő tanár mellett. A két asszonyban egy közös dolog van: mindketten gyerekek voltak, amikor Misi bácsiba habarodtak.

Bár szabadon távozhatott a bíróságról, kiskorú veszélyeztetése miatt jogerősen két év börtönt kapott az a médiatanár, aki bizonyítottan két 14 éves tanítványával is szexuális kapcsolatban állt - írja a Bors. Sz. Zoltán Mihály hamarosan megkapja a behívót valamelyik büntetés-végrehajtási intézetbe.

A diákjai körében csak Misi bácsiként emlegetett férfi hetedikes-nyolcadikos tanítványait környékezte meg éveken keresztül az egyik budapesti médiaiskola igazgatójaként. Kiemelten fi­gyelt rá, hogy a behálózott tanítványai mindenképpen elérjék a 14 éves kort, csak ezután közösült velük.

A tárgyaláson megjelent a férfi volt, tizennyolc évvel fiatalabb felesége is, akinek három nappal azután vette el a szüzességét, hogy betöltötte a tizennégyet:

Az elmúlt évtizedben nem beszéltünk, muszáj volt a szemébe néznem. Ötödikes koromban tanított földrajzot, aztán együtt táboroztunk, a rendőrségre pedig három éve hívtak be miatta. Nem az számít, hogy hány évet kap, csak az, hogy többet ne csinálhassa ezt a gye­rekekkel

– fa­kadt ki a volt feleség. Mihály jelenlegi párja, a 21 éves Barbara is még fiatalkorú volt, amikor Misi bácsi megkörnyékezte. A románc miatt a lány és a családja között megromlott a kapcsolat, Misi bácsi mellett viszont még jelenleg is kitart a párja.

Hatodikos volt, amikor megkörnyékezte. Ő hozta haza a kirándulásokból, éjszakánként sokat beszélgettek a ház előtt, a kocsiban. Amikor befejezte a sulit már tegezni kezdte, a 18. születésnapján pedig egyből odaköltözött hozzá. Nagyon nehezen élte meg a család ezt az időszakot, a húgom már fel sem veszi nekünk a telefont

– mesélte a lapnak Barbara féltestvére.

Kommentek:

Top 0