• Krimi
Faktor

A falhoz dobta a kisfiút egy tanár: eltörött az állkapcsa

Eltörött az állkapcsa, kiesett két foga és traumát kapott az esettől az a hét éves kisfiú, akit bántalmazott egy iskolai tanár. A gyanúsított azt állította, hogy a gyermek saját magának okozta a sérüléseket.

Illusztráció.

Illusztráció.

Kirúgták és eljárást indítottak egy baltimore-i iskola tanára ellen, mert bántalmazott egy 7 éves kisfiút, akinek az eset során eltört az állkapcsa és kiesett két foga – írja a CNN.

A 25 éves gyanúsított, Timothy Randall Korr a rendőrségnek azt nyilatkozta, hogy rossz magatartás miatt elkülönítette a sértettet az osztályától, aztán elvesztette az egyensúlyát és a fiú saját magát ütötte oda a falhoz.

A gyermek anyja azonban azt mondta, hogy nem veszi be a férfi magyarázatát.

Nem üthette saját magát úgy oda a falhoz, hogy azáltal eltört az állkapcsa és kiesett két foga. Még csak hét éves, túl kicsi ahhoz, hogy kárt tegyen magában.

– tette hozzá.

A férfi szavát cáfolta, hogy a nyomozás során kiderült, hogy a kórházban fekvő gyermeknek traumát okozott az eset. Ráadásul a rendőrség egy videófeltételt kapott az iskolától, ami rögzítette a történteket, ezt követően megállapították, hogy a tanár követte el a bűncselekményt.

A férfinek kiskorú meggondolatlan veszélyeztetése és elhanyagolása, gyermekbántalmazás, valamint testi sértés vádakkal kell szembenéznie.

Kommentek:

Top 0